Sarajevo danas gostuje ekipi Mladosti

Hurtić: Atmosfera je dosta dobra, idemo danas po pobjedu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajevo danas u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju u gostima protiv Mladosti DK.

Sarajevo je jučer u Trening centru u Butmiru odradilo trening pred današnji meč protiv Mladosti. Igrači bordo tima nakon pobjede protiv Krupe očekuju nastavak serije i nova tri boda sa gostovanja iz Doboja kod Kaknja.

"Nismo imali puno vremena da se pripremamo jer smo prije nekoliko dana igrali meč protiv Krupe. Atmosfera je dosta dobra nakon pobjede, jeste da je bila u finišu, ali je bila zaslužena. Idemo sa optimizmom da odigramo utakmicu protiv Mladosti. Prošlu utakmicu imali smo problema sa stomačnim virusom, ali mislim da će sutra biti svi spremni. Rustemović se žalio na lakšu povredu, ali želi da igra danas. S druge strane, Said Husejinović nije u kombinaciji za sutrašnju utakmicu jer ima problema sa povredom koljena", rekao je trener Sarajeva, Almir Hurtić.

"Atmosfera je super. Što se tiče utakmice protiv Mladosti očekujem zahtjevnu utakmicu. Vidjeli smo protiv Krupe da se niko neće predati protiv nas tako lako, svi daju svoj zadnji atom snage protiv nas. Ipak, nadamo se novoj pobjedi", izjavio je Samir Radovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica petog kola Premijer lige BiH između Mladosti i Sarajeva igra se danas od 17:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi