Pet utakmica u direktnim prenosima

Peto kolo Premijer lige

Pet utakmica u direktnim prenosima

M. Šljivak

Narednog vikenda na rasporedu je peto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a čak pet utakmica gledaoci će moći pratiti putem TV ekrana.

Najzanimljiviji duel biće odigran u Mostaru. Zrinjski u derbiju dočekuje tuzlansku Slobodu, a korisnici usluge Moja TV će ovaj meč moći gledati u subotu od 20:30 sati.

Ova platforma će prenositi i meč Mladosti i Sarajeva iz Doboja kod Kaknja, a ovaj meč se igra također u subotu od 17 i 30.

Također, u subotu će se raditi još jedan prenost. Gledaoci Arena Sporta moći će pratiti meč između Čelika i Širokog Brijega koji se igra u Zenici od 19:00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja donosi dva TV prenosa. Arena će raditi meč s Grbavice gdje Željezničar od 20 sati dočekuje Vitez, dok će od 17 sati BHT prenositi meč Metalleghea i Radnika.

meč satnica prenos
Mladost - Sarajevo Subota 17:30 Moja TV
Čelik - Široki Subota 19:00 Arena Sport
Zrinjski - Sloboda Subota 20:30 Moja TV
Metalleghe - Radnik Nedjelja 17:00 BHT
Željezničar - Vitez Nedjelja 20:00 Arena Sport
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi