Husejinović: Ostajem u Dinamu da dokažem da mogu uspjeti

Bh. internacionalac jasan

Husejinović: Ostajem u Dinamu da dokažem da mogu uspjeti

Bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler Said Husejinović je u razgovoru za Sportske novosti istakao kako nema namjeru napuštati Dinamo Zagreb ovog ljeta.

Bivši fudbaler bordo tima se dovodio u vezu sa dolaskom na posudbu u Sarajevo, ali od toga barem za sada neće biti ništa.

"Razgovarao sam na kraju sezone sa ljudima iz kluba. Sve je jasno, ostajem ovdje. Želim dokazati da mogu uspjeti u Dinamu. Jedva čekam povratak na teren, brzo će proći tih nekoliko dana", rekao je Husejinović, koji je detaljnije progovorio i o povredi zadnje lože koju je nedavno zadobio:

"Nije ništa strašno. Pauzirat ću deset do petnaest dana. To nije velika pauza budući da sam 'out' već sedamnaest mjeseci. Iskreno, bojao sam se da je i ova povreda teže prirode i da je loža potpuno otišla, ali srećom nije tako. U pitanju je mala raptura. Ne krivim nikoga, niko nije pogriješio, to se jednostavno dogodilo. Naporno sam trenirao i mišić nije izdržao. Brzo ću se vratiti".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Said Husejinović je u svojoj karijeri nastupao za Slobodu, Werder, Kaiserslautern, Sarajevo i Dinamo Zagreb, a u posljednjih godinu i po se nije mnogo naigrao zbog brojnih problema sa povredama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.