Husićeva transfer bomba u najavi: Želi vratiti Tomića u Premijer ligu!

Bilo bi to veliko pojačanje za Tuzla City

Husićeva transfer bomba u najavi: Želi vratiti Tomića u Premijer ligu! · Saznajemo

S. Mlaćo

Azmir Husić je poznat kao vrlo ambiciozna osoba. Od Tuzla Cityja želi stvoriti respektabilan i konkurentan tim, to je radio do sada, a planira i u budućnosti. 

SportSport.ba nezvanično sazanje da bi ta transfer bomba mogao biti Tomislav Tomić, odlični veznjak koji s dosta uspjeha igra u Sloveniji.

Tomić koji odnedavno nosi kapitensku traku Olimpije i blizu je osvajanja titule prvaka je Husićeva velika želja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovom 29-godišnjaku uskoro ističe ugovor sa ljubljanskim klubom i upravo tu ambiciozno rukovodstvo Tuzla Cityja vidi svoju šansu. Između dvije strane su već ostvareni prvi kontakti te će biti interesantno ispratiti kako će sve završiti.

Husićev cilj je stvaranje šampionskog tima, a ako ko zna kako je osvajati Premijer ligu onda je to definitivno Tomić pošto je u prošlosti šampion BiH bio dva puta sa Zrinjskim te jednom sa Željezničarom.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adohordas
Ucera vam Azmir svima koji ste protiv njega,citava drzava nam korumpirana a vi skocili na njega koji jedini ulaze pare u nasu ligu...
11 2
Rigel
Doći će Tomo da igra za platu ko u Amku.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi