Musemić i Barbarić su bili realni nakon meča

Mreže mirovale na Pecari

Musemić i Barbarić su bili realni nakon meča

S. Mlaćo
Nakon meča na Pecari svoje viđenje meča dali su i treneri Ivica Barbarić i Husref Musemić.

Igman je pokazao više, posebno u 60-tak minute igre, no pred sami kraj par sjajnih prilika za domaće.

Ipak, gosti su sigurno zadovoljniji, dok su domaći razočarali svoje navijače.

Na kraju su dobili i zvižduke.

Prvi je riječ dobio Musemić.

“Mislim da smo prvi dio odigrali jako kvalitetno. U drugom smo pali, iako smo pokušali i sa dva napadača. Zaslužili smo ovaj bod, čestitam momcima. Svi su dali sve od sebe, te mislim da je ovo za nas dobar rezultat. Sada nam stiže Sloboda, puno je bodova u igri. Na dobrom smo putu da dođemo do cilja, sada se želimo oporaviti do subote“, rekao je Musemić.

Svoje viđenje dao je i Barbarić.

“Utakmica bez puno prilika, ali jako bitna za obje ekipe. Bio je taj pritisak. Mi imamo svoje probleme, veliki je gubitak lopti, postaješ nervozniji i dižeš protivnika. To su naši problemi, moramo se dići. Danas smo imali nedostatak dva igrača, sve su utakmice teške i treba gledati samo narednu“, rekao je Barbarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman u narednom kolu dočekuje Slobodu, a Široki Brijeg ekipu Borca.

Susreti narednog kola Premijer lige igraju se u petak i subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije