Musemić: Onaj ko je gledao ovu utakmicu na TV-u ne bih mu poželio da je ikad više gleda

Izjave trenera Leotara i Igmana

Musemić: Onaj ko je gledao ovu utakmicu na TV-u ne bih mu poželio da je ikad više gleda

E. Čaušević

U prvom poluvremenu vidjeli smo nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali golova nije bilo. Ipak, u nastavku meča mreže su se zatresle na obje strane.

Leotar je uspio da dođe do prednosti u 59. minuti kada je Haris Handžić pogodio s bijele tačke za 1:0. Prije toga Velić je skrivio penal, te je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

No, samo tri minuta kasnije Igman je uspio da poravna na 1:1. Bodul šutira iz slobodnjaka, a očajnu reakciju golmana Leotara iskoristio je Ramić i vratio stvari na sami početak.

Leotar je igrao u finišu s dva igrača više jer je i Bešagić u 73. minuti "pocrvenio", ali klub iz Trebinja ni to nije iskoristio, te je ostalo do kraja utakmice 1:1.

Nakon meča oba trenera otkrila su svoje utiske današnjeg remija na Policama ekipa koje se bore za opstanak u Premijer ligi.

Prvi se obratio trener gostujućeg tima Husref Musemić koji je zadovoljan osvojenim bodom, ali i vidno razočaran današnjim suđenjem i cirkusom u režiji Miloša Gigovića.

Oglasi

"Čestitam igračima na svemu što su izdržali. Ovo je bila maksimalna borba i zasluženo smo osvojili bod koji će nam puno značiti. Onaj koji je gledao ovu utakmicu na TV-u ne bih mu poželio da je ikad više gleda", rekao je Musemić.

Nakon toga svoj utisak otkrio je i trener domaće ekipe Marko Maksimović.

"U prvom poluvremenu gdje smo dosta šansi promašili i kreirali, utakmica gdje se bespotrebno nabijao pritisak neki zbog svega. Na kraju smo igrali neriješeno, imali sm osvoje šanse koje nismo iskoristili i prije svega igrači trebaju da se odmore i okrećemo se narednom meču", kaže Maksimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon ove utakmice Leotar je ostao na osmoj poziciji sa 23 boda, dok je Igman na 11. mjestu sa samo dva boda manje.

U narednom kolu Leotar ide u goste tuzlanskoj Slobodi, dok će Igman na svom terenu dočekati Zrinjski.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Imaju li neke institucije, udruženja, advokati bilo šta da se malo zabave ovim pitanjem. Pa ovo je kao u Sjevernoj Koreji jbt, neko će nam sad reći Gigović je dobro sudio. Nema smisla. Nema smisla ni prema klubovima, nema smisla prema navijacima, nema smisla prema ljubiteljima fudbala koji su danas uz mezu i piće pogledali ovu utakmicu. Mislim da je krajnje vrijeme da igrači počnu slati poruke da ovako ne ide kao i klubovi. Vrijeme je za rat savezu. Nisu mnogi položili živote da bi nas neko u našoj domovini ovako za****vao.
7 0
Brazuka
Maksimovicu o****no stid se. Ti si ovako i naučio do pobjeda. Smradu jedan Nikad nećeš voditi zelju saraj nikad
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi