Musemić se verbalno sukobio sa navijačem
Video - Klix.ba

Nakon meča na Koševu

Musemić se verbalno sukobio sa navijačem

M. Šljivak

Trener FK Tuzla City Husref Musemić imao je verbalni sukob sa jednim navijačem nakon meča na Koševu.

Nakon što je krenuo izaći sa stadiona Musemić je otišao do navijača Bordo tima, a sa jednim od nijih je umalo došlo do fizičkog obračuna.

Ovako je to izgledalo.

Musemić o krizi u FK Sarajevo: Nema kluba na svijetu koji ne dođe u takvu situaciju

FK Tuzla City savladao je na Koševu Sarajevo sa 2:1 u susretu 1. kola Premijer lige BiH.

Trener gostiju Husref Musemić zadovoljan je trijumfom, a na press konferenciji je dao svoje viđenje utakmice

"Dobro smo otvorili utakmicu. Do 15. minute smo moglo neke stvari bolje napraviti. Sarajevo je potom dominiralo i izjednačili su".

Oglasi

"Na poluvremenu smo napravili korekcije i one su donijele rezultat. Mogli smo i ranije zabiti gol. Akcija za gol je bio kvalitetan. Čestitam Sarajevu na korektnoj igri", rekao je Musemić.

Da li Tuzla City ima šampionske ambicije?

"Rano je o tome govoriti. Tek je prvo golo, a igra se do maja. Dosta je bilo promjena. Svi su dosta mijenjali osim možda Borca i Veleža", rekao je Musemić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je i o krizi u FK Sarajevo.

"Nema kluba na svijetu koji ne dođe u krizu. To je sastavni dio posla. Treba što prije naći rješenje. I najveći klubovi poput Bayerna, Barcelone, Reala su u bili u krizi. Sve se može riješiti, ali vjerovatno treba vremena. Želim im da što prije to riješe i ne sumnjam da će tako biti", rekao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Šta ću, ne mogu se promijeniti, volim pare više od svog života!! Kakva ljiga od covjeka.
10 133
King_Kenny
...tako to bude kad seljaci iz Srebrenice koji su 96. u opancima dopeljali u Sarajevo dodju na utakmicu da glume navijace Sarajeva...sramota...Husref nije trebao da se spusta na ovaj nivo,ali ipak tesko je sutjeti kada cujes da ti neko psuje mater,a ti dao svoje zdravlje za taj klub.
77 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti