12

Komentari (12)

Husrefbeg22
dace oni i 300% od sebe protiv sarajeva. Ali protiv borca i zrinjskog ni 50%. Musemic je definitivno najveci dusman sarajeva. koliko je titula trebao osvojiti s sarajevom a nije?? Koliko je titula namjestio drugim klubovima tako sto je izgarao protiv sarajeva.
Ajax11
Ovako se prica kada znaš da ceš dobiti tekmu jer je sve sredzeno! Pa da ispade da su dali 200%
Dino_
A tako se piše i priča, da bi se imalo opravdanje, u slučaju poraza!
hzsg
Možete uzeti tri boda, samo uz pomoć Vašeg predsjednika H usić a, koji se kako vidim dobro uklopio u strukture NS BiH na celu sa V ico m. Jako dobro suradjuju - nema nikakvih zamjerki. Sve miriše na još jednu režiju pomenutih uz pomoć vec delegiranog Nj egomirović a. Od 4 kluba inicijatora osnivanja udruženja primijerligaša, Olimpik su natjerali da istupi iz lige, Mladost na pravdi boga izbacili iz lige, Sarajevu prošlu sezonu V ico, Nj egomirovići, B ilbije, M ujići i ini korumpirani sudci i članovi sudijske organizacije uzeli titulu, Veležu vidite šta rade bez imalo stida. I DALJE ATACI NA POMENUTE KLUBOVE TRAJU, UZ POMOĆ *******IH KLIMOGLAVACA. SARAJEVO I VELEŽ NASTAVLJAJU SPORTSKU I PRAVNU BORBU !!!!
Furioza1999
Gdje sad olimpik??? Prvo Olimpik ostao bez para zato su poceli po studijama da ne bih bilo donjih da se zna odma. A Velez ima unutrašnji problema kao nase kone iz lavora.
Bhf
Pa tacno su Husic i Vico i pomenuti oduzeli 13 bodova sarajevu da bi borac uzeo titulu.Koga je jos sarahevo nadigralo u proljetnom djelu prvenstva?Prodali glavne igrace,izgubili titulu pa sad svi krivi osim njih.Mislim da bi trebali da tuzite savez pred nekim medjhnarodnim sudom za pravdu zbog te ukradene titule.I da nezaboravite napomenuti i onu sto ste dobili za koronu.
Mepa
Nisi upravu Sarajevo je ponos Bosne ali mi u Sarajevu uvijek uprava smrdi na neke lezil****vice, Ne mozes izgubit 13 bodova a da to nije tvoja krivica. Problem ovih nasih starih i „jacih“ klubova sto bi uvijek da zive na racun stare slave to ne ide. Tuzla City je klub koji je zadnjih 5 godina najvise ulozio novca u BH fudbalu i ova sezona je kulminacija svega ulozenog zadnjih godina.
Bhf
To ti kazem,sami sh sebi krivi sto su izgubili toliku prednost.Nemogu ni sudije toliko da uticu da od 12 utakmica izgubis cak 13 bodova.To je ipak malo previse.
pjanke.sa
@Mepa ma buraz ne bih bas rekao da je TC najvise para ulozila u klub od svih klubova. De ti to jos malo izracunaj. A 13 bodova je nista @Bhf; ako si pratio ligu vidio si kako je to izgledalo. Sa ovim sto ti kazem necu da umanjim istinu da je Uprava Sarajeva uzasno odradila posao; strucni stab isto tako.
MethodMan
Ne treba vam ni 50% za tri boda haha
pjanke.sa
Zagrijte se Zeljovci i pobijedite, pa onda kakite. Borite se za sredinu tabele kako ste i navikli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.