26

Komentari (26)

Deda3003992
Ja ne znam zašto mrzite Husrefa, koliko sam upućen dva puta ste mu otkaz dali a niste nešto naročit razlog imali, i izmuzao pare od sarajeva jel? Pa neka je sramota je da čovjeka koji je dva puta pljunut u lice optuzujete da je uzeo novac. Uzeo je sto mu pripada nije ukrao, a to sto ste ga dva puta nabili nogom to njega ne boli jelde?
Chico
On voli Saraj'vo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas. Sefe izvini u ime svih, halali nam, jer godinama vise necemo titulu uzeti zahvaljujuci onom sto smo tebi uradili.
Rivaldo
Izmuzao od Sarajeva 120 000KM kad je otisao. Sa druge strane, Vinko se odrekao prava na otpremninu. I ko onda vise voli klub?
traorea
Jesi siguran da se odrekao? Ko ti je rekao?
Vedox
Nije se odrekao svega sigurno, ali veceg dijela jeste. Kratko i jasno, ispao korektan.
Matic
On vas je unazadio vise nego svi treneri zajedno.
Chico
@Rivaldo osvojio duplu krunu i bio prvi na tabeli, i retardirana uprava ga smijenila. Nek im je dusu uzeo. Evo sta je rezultat njihovog rada. To da se Vinko neceg odrekao je suplja pustena od Sabrininih botova.
Chico
@Rivaldo hahahahaha e cuj igra mu bila najodvratnija ikad. Bolan to patoloska mrznja iz tebe progovara, nemoj da ti ona utjece na racuonalno prosudjivanje. Covjek bio najefikasniji u ligi. Ako je to odvratno, mora da si uzivao juce kad nismo pogledali prema golu raspale Slobode.
Rivaldo
I nije bio prvi ma tabeli, nego drugi kad je dobio otkaz. A otjeran je nakon dvije sramote protiv Zeljeznicara.
Chico
Hahahahahah kiptis maleni, kiptis. Husref nije vodio klub niti ima svoju organizaciju pa da ima nekog na platnoj listi. Za razliku od Sabrine koja ima svoje botove, a ti mora da si jedan od takvih. Placen da ih branis, zarad dresa ili majice iz fan shopa. Mene je Husref kupio trofejima, a tebe Sabrina ne znam cim vec, mozda slobodnim ulazom na tribinu ili... ? I da, bio je prvi jer je otjeran dan prije naredne utakmice, a tu utakmicu je vodio njegov strucni stab i tad smo preuzeli prvo mjesto, a onda je oba neznalica pobijedila Krupu i dvije bezvezne utakmice i vi Sabrinini botovi mu pripisujete titulu.
Hoss
Ocigledno nisi dovoljno "star" da znas da je isti taj Husref hinjski izradio FKS radi CZ. Ocigledno ni dovoljno "star" da znas da je isti taj Husref osakatio FKS kada je otisao u Dzerzelez i sa sobom poveo skoro cijeli prvi tim i tako udario na klub. Daj ba pustite se supljih o ljubavi prema klubu, on je previse puta pokazao tu svoju "ljubav" prema klubu, nemoj vise matere ti. I da, niti koga znam u klubu, tako da me niko ni ne placa, samo neko ko od rodjenja je vezan za klub. A izgleda da ima vas koje Husrefova kompanija placa.
Chico
Znam vrlo dobro za Zvezdu. To za Djerzelez mojne suplje da je on odveo, uzeo bi ti ih Djerzelez s njim ili bez njeg. Zanemari ljubav, eto hebo to, ne mozes mu nikad u zivotu osporiti rezultat koji je napravio. Nikad nam niko nije donio duplu krunu, i nece jos dugo zapamti. Pa evo sta je uradio trener koji je mozda kotirao kao top 3 u drzavi. Meda nije mogao. Znaci mozes ga ne voljeti, osporiti mu Zvezdu, ali trofeje i nikada. A ovo u zadnje je vrijeme spominjanje para je samo djelo Sabrinih i botova onog rumenog g*vneta iz Visokog. Mislim govoriti da tebe ne placa Sabrina a da mene placa Husref je fakat zalosno. Prvog trenera koji nam opet donese titulu (a pogotovo duplu) cu biti najveci fan. Ovog ne racunam s titulom od tri utwkmica. To je Husrefova titula. S druge strane, ovolike hrakotine na covjeka koji nam je toliko radosti donio mogu biti samo od Sabrinih placenika.
BordoBijeli_exyu_sa
Kakav ti idi kiseli kupus
BogatiDijasporac
Toliko o tvom poznavanju fudbala :))) Musemić je za Marinovića Amar Osim :)))
BogatiDijasporac
@BordoBijeli_exyu_sa Moj ti, ja obišao pola evropskih stadiona, bodrio BIH u Brazilu, nisam ograničen k'o ti, majstore. Eki, AFH, taraba.
BogatiDijasporac
K nozi, papak. Tu ti je mjesto. Ispod koljena :)
BordoBijeli_exyu_sa
Haj kiselica, FGR u dijaspori
user1571956549
To care reci im..: K U R A C ce sarajvo biti sampion hahahhaah
BordoBijeli_exyu_sa
@user1571956549 tvoji su ***** sampioni vec desetljece, nego spremite kakve masinice pa igracima podijelite, kraj je sezone
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.