Perez nakon izjave Ronalda: Svako ima pravo pričati, ali...

Predsjednik Reala se oglasio

Perez nakon izjave Ronalda: Svako ima pravo pričati, ali...

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez veoma brzo se oglasio nakon izjave najboljeg fudbalera ovog kluba Cristiana Ronalda koju su mnogi protumačili kao oproštajnu od bijelog dresa.  

Real Madrid je sinoć porazio Liverpool sa 3:1 i na taj način osvojio svoju 13. Ligu prvaka u historiji. Ipak, nakon meča su stigle užasne vijesti za navijače Kraljevskog kluba, odnosno barem se mislilo da su užasne.

Cristiano Ronaldo je na neki način najavio oproštaj: 'Bilo je lijepo igrati za Real Madrida, u narednih nekoliko dana ću saopštiti sve odgovore našim navijačima", poručio je Ronaldo, ali Perez je brzo demantovao da on napušta klub.

"Svi imaju pravo pričati, ali tokom dana kao što je ovaj, mislim da je najvažniji klub i proslava nove titule prvaka Evrope. Ljudi uvijek pričaju o njemu i njegovom odlasku, ali na kraju se ništa ne dogodi. Cristiano sada ima pet Liga prvaka, pa ga pitajte da li će nastaviti da bude sretan. On je pod ugovorom ovdje i neću govoriti ništa o odlasku", rekao je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Ronaldo je i ove sezone bio najbvoji fudbaler Real Madrida i uvjerljivo prvi strijelac Lige prvaka, a ukupno je u sezoni postigao 44 gola na isto toliko odigranih mečeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti