Hysaj čelnicima Napolija saoopštio da želi napustiti klub

Ima još godinu dana ugovora

Hysaj čelnicima Napolija saoopštio da želi napustiti klub

Esmer Oštraković

Elseid Hysaj je nogometaš koji je već obavijestio upravu Napolija da neće produžiti ugovor sa ovom ekipom, jer im želju da ide.

Ovaj nogometaš je od 2015. godine u Napoliju, a njegov ugovor će isteći u junu 2021. godine kada će postati slobodan igrač.

"Već smo informisali upravu Napolija da Hysaj neće produžiti svoj ugovor i naša je želja da on napusti klub", rekao je njegov agnet Mario Giuffredi.

Hysaj ima otkupnu klauzulu od 50 miliona eura, ali ona vrijedi samo za klubove koji nisu iz Italije i to pravi problem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, teško je vjerovati da će Napoli rizikovati, te da će pustiti ovog nogometaša da ode na kraju naredne sezone kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi