5

Komentari (5)

user1620593935
Sjetite se samo prije 2 godine faula na Donarumi koji nije sviran protiv Reala za 1-0, a taj gol je bio zacetnik preokreta. Real na kraju izbaci PSG i na kraju osvoji ligu prvaka. A sad se ovo ponistava Leipzigu... Fanovi Reala kazu da ima VAR, pa kakve veze sto ima kada sudije uvijek donose odluke kako Realu odgovara. Ovo ce se protiv Reala uvijek ponistiti, a da su oni dali, bilo bi priznato.
Klicko2
A kad si trenirao bajern minhen i kad je penal madrid pokrao tvoj bajern tada,rigao si vatru hahahhahaha koja gnjida od čovjeka
Ecosport
Carlina yebem ti majku u pichku, ne vratili se kući dBd
Realno01
Idi liječi se bolesnik jedan
ubnt
Ma koja kontraverzna situacija novinaru ? Yebem ti mater bezobraznu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti