I Bayern oslabljen u Der Klassikeru

Bavarci na teškom ispitu u Dortmundu

I Bayern oslabljen u Der Klassikeru

Admin Čaušević

Na Signal-Iduna Parku sutra će biti odigran meč koji će pokazati u kojem smjeru će ići završnica Bundeslige. 

U poznatom Der Klassikeru Borussija Dortmund će dočekati Bayern. Najbolji njemački timovi neće nastupiti u najjačim sastavima.

Žuto-crni od ranije neće moći računati na Marca Reusa, dok za goste od ranije neće nastupiti Philippe Coutinho. Brazilcu se danas pridružio Thiago Alcantara.

Španski veznjak ima problema s aduktorom. "Thiago danas nije trenirao, nažalost propustit će utakmicu", kazao je trener Bayerna, Hans-Dieter Flick.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na drugoj strani Lucien Favre je će na raspolaganju imati Axela Witsela i Matsa Hummelsa zbog čega i ne čudi njegova izjava da će biti jači nego jesanas kada je Bayern na Allianz Areni slavio sa 4:0.

Inače, kladionica Mozzart kao favorita u sutrašnjem duelu vidi ekipu Bayerna. Kompletnu ponudu za ovaj susret pogledajte ovdje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti