I Bernardo Matić napušta Široki Brijeg

Istekao mu ugovor

I Bernardo Matić napušta Široki Brijeg · Saznajemo

E. Čaušević

Dražen Bagarić od danas više nije član Širokog Brijega nakon što mu je istekao ugovor, ali čini se da nije jedini igrač koji će napustiti Pecaru.

Kako saznaje SportSport.ba Široki Brijeg će napustiti i Bernardo Matić kojem je prije nekoliko dana istekao ugovor s ovim klubom.

Matić i Široki su pregovarali oko nastavka saradnje, ali na kraju dogovor nije postignut, te će ovaj 25-godišnji defanzivac potražiti novi klub.

On je na Pecaru stigao na ljeto 2017. godine iz Rijeke i pokazao se kao dobro pojačanje za Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U minuloj sezoni Matić je u dresu kluba s Pecare odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima, te je uspio upisati jedan gol i jednu asistenciju.

Pored Širokog Brijega i Rijeke ovaj 25-godišnji defanzivac nastupao je još za Zagreb, Junak Sinj i Glavice.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi