I bh. reprezentativac u Oezilovoj bandi

Opasni momci iz sjevernog Londona

I bh. reprezentativac u Oezilovoj bandi

E. Škorić

Nogometaši Arsenala pripremaju se za današnji duel sa Stokeom u Premier ligi, a očigledno da na Emiratesu vlada pozitivna atmosfera ovih dana.

Nakon reprezentativne stanke, igrači su se opet okupili i vraća se klupski nogomet, a Arsenal ima priliku da protiv ove sezone očajnog Stokea upiše novu pobjedu (meč se igra danas od 14:30 na Emiratesu).

Na jednom treningu prije duela sa Stokeom Mesut Oezil je na internet okačio fotografiju na kojoj su on i trojica saigrača, a u opisu je napisao "North London Gang".

Uz njega, poziraju naš reprezentativac Sead Kolašinac, Alex Iwobi i Mohamed Elneny. Zanimljiva ekipa, uglavnom prvotimci Topnika, a koliko su opasni ovi momc iz "North London Ganga" vidjet ćemo već danas.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi