I Boban okrenuo Mandžukićev broj
EPA

Nova opcija za hrvatskog napadača

I Boban okrenuo Mandžukićev broj

Današnje informacije koje dolaze iz Italije donijele su neočekivan preokret u transferu Marija Mandžukića.

Iza hrvatskog napadača su jedni od najtežih mjeseci u karijeri. Dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija u potpunosti je pao u drugi plan Juventusa, a kako se sjedenje na klupi ne uklapa s njegovim ambicijama, transfer u januarskom prijelaznom roku je izvjestan.

Iako se prethodnih dana činilo kako je Mandžukić praktički novi igrač Manchester Uniteda, informacije s 'čizme' govore da će Hrvat najvjerovatnije ostati u Italiji i potpisati za - Milan.

Rossoneri su se, kako tvrde, ozbiljno upustili u borbu za Mandžukićeve usluge, a veliku ulogu u ovom poslu trebao bi odigrati Milanov direktor Zvonimir Boban koji je navodno već kontaktirao iskusnog napadača i ponudio mu ulogu u momčadi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Il Giornale navodi kako Mandžukića mjerka i Inter, ali da je Stara dama prednost dala Milanu koji je sve bliže dogovoru.

Mandžukić ima ugovor s Juventusom do ljeta 2021. Napunio je 33 godine, ali fizički je bio i ostao 'zvijer' od 190 centimetara koja je savršena za ovacije sa San Sira.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi