I Celta zainteresovana za Kodru
Foto: EPA

Bh. napadač nikako ne igra u Bilbau

I Celta zainteresovana za Kodru

Bh. napadaču Kenanu Kodri u posljednje vrijeme nikako ne ide u Athletic Bilbau.

Ovaj povremeni reprezentativac BiH u Athletic Bilbao došao je tokom zime, a iako je start u baksijskom klubu bio obećavajući, stvari danas ne idu u željenom pravcu po njega.

Kodro je u ovoj sezoni za Athletic Bilbao odigrao samo minutu, a status kakav ima dodatno je intenzivirao glasine o njegovom odlasku i već uveliko se nagađa o narednoj destinaciji.

Nakon što se pisalo kako ga na svom radaru ima Zaragoza, mediji u Španiji tvrde da se Kodro nalazi i u planovima Celte koja se u ovoj sezoni znatno muči s realizacijom. U osam utakmica tim iz Viga zabio je tek pet pogodaka, a u klubu očito vjeruju kako bi upravo bh. napadač bio rješenje za taj problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eventualni transfer bi, bez dvojbe, bio najbolja opcija za Kodru s obzirom da je neigranjem u Athletic Bilbao u međuvremenu izgubio i reprezentativni status.

Top Komentari

konjnakvadrat
Moj Kodro idi u Velez i bori se za mjesto, mozda i ozivis karijeru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti