Fudbaler iz Gane naišao na srčane probleme: Kao zamjena stiže Kenan Kodro?

Na bh. napadača ne računaju u Athetlicu

Fudbaler iz Gane naišao na srčane probleme: Kao zamjena stiže Kenan Kodro?

Kenan Kodro je u Athletic Bilbao stigao u januaru, dobio je četverogodišnji ugovor i visoku otkupnu klauzulu, ali se nije izborio za svoje mjesto u prvom timu.

Jasno je da tener Athletica Gaizka Garitano ne računa previše na bh. napadača, pa bi on vrlo brzo mogao napustiti San Mames.

Sada El Desmarque piše da je Kenan Kodro jako zanimljiv španskom drugoligašu Zaragozi.

Naime, Zaragoza je trenutno u potrazi za rješenjem na poziciji špica jer se ne zna kada bi Raphael Dwamena, koji je stigao na posudbu iz Levantea, mogao ponovo na teren.

Fudbaler iz Gane će odsustvovati iz ekipe "do daljnjeg" zbog srčanih problema, pa je Zarazogi potreban novi napadač već u januaru.

Dakle, ozbiljna opcija je Kenan Kodro, ali El Desmarque piše da će Zaragoza razmisliti o još nekih igračima, poput mladih napadača Atletico Madrida, Ivana Šaponjića, Borje Garcesa i Rodriga Riquelmea.

Vjerovatno bi Zarazoga svog novog napadača, baš poput Dwamene, dovela na posudbu, a da li će to biti baš Kenan Kodro ostaje da se vidi.

Inače, Zaragoza se trenutno nalazi na trećoj poziciji u 2. La Ligi sa 19 bodova.

Top Komentari

Amarinho
on nije ni za premijer ligu
2 1
bananko
kodrinho propo ko kauc
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi