Neke stvari mu nikada neće oprostiti: U Splitu ogavne poruke za Luku Modrića
FOTO: Dalmatinski portal

Lažno svjedočenje ga skupo koštalo

Neke stvari mu nikada neće oprostiti: U Splitu ogavne poruke za Luku Modrića

O. Lekić

Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača na svijetu, no uprkos tome ovog sjajnog fudbalera u Hrvatskoj ne doživljavaju svi kao "heroja".

Naime, dio hrvatskih navijača i ljubitelja fudbala, pogotovo onih u Dalmaciji, ne podnosi Modrića zbog njegovog odnosa sa Zdravkom Mamićem, a posebno su mu zamjerili što je promijenio iskaz tokom suđenja nekadašnjem prvom čovjeku zagrebačkog Dinama.

Ipak, Mamić je i pored toga osuđen na 6.5 godina zatvora, a Modrić je optužen za lažno svjedočenje ali ova optužba nije najgore što se desilo najboljem svjetskom fudbaleru.

Sasvim sigurno ga od optužbe mnogo više bole prozivke od strane navijača, a nakon što je proglašen za najboljeg svjetskog fudbalera u Splitu je nastao još jedan dokaz prezira prema Modriću.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na jednoj od splitskih raskrsnica osvanuo je natpis na engleskom jeziku: "Luka Modrić little piece of shit". Očito je da mu neće nikada zaboraviti to što je stao na Mamićevu stranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi