I Crvena zvezda bi Misimovića, ali kako bi ga isplatila?

Beograđani žele otpisanog veznjaka Dinama

I Crvena zvezda bi Misimovića, ali kako bi ga isplatila?

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović, izvjesno je, napustit će moskovski Dinamo, a nije isključeno da ga dovede Crvena zvezda.

Naš veznjak je u drugom planu Moskovljana, odnosno trenera Dana Petrescua i sve više se piše o njegovom odlasku iz Rusije. Jedan od klubova koji bi ga željeli dovesti je i beogradska Zvezda.

 

Nakon što je Miloš Ninković prešao u Evian, na Marakani nastavljaju potragu za kreativcem koji bi igrao uz Milijaša.

 

Srbijanski mediji navode da je Dinamo Moskva zainteresovan za Danka Lazovića, a u Beogradu su spremni na razmjenu igrača i eventualnu doplatu. Ipak, teško će Zvezda uspjeti da nadopuni cijenu za Misimovića, kojeg će Rusi sigurno zacijeniti obzirom da ga nisu ni doveli jeftino.

 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Misimović je iz Wolfsburga prešao u Galatu za sedam miliona eura, a za pet je iz turskog kluba prešao u ruski. Jasno da su njegova godišnja primanja misaona imenica za srbijanske klubove.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.