I engleski velikan u utrci za Icardijev potpis
Foto: EPA

PSG dobio konkurenciju

I engleski velikan u utrci za Icardijev potpis

Nagađanja oko sudbine napadača Maura Icardija još uvijek traju.

Argentinac je prethodnu sezonu proveo na posudbi u PSG-u, gdje je zadovljio i čelnici kluba žele da otkupe njegov ugovor, međutim pregovori sa Interom ne idu baš najbolje.

Zbog ekonomske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa Sveci su ponudili Interu 50 miliona eura, što je za 20 miliona manje od onog što je dogovoreno prošlog ljeta, a zastoj u pregovorima sada želi iskoristiti Chelsea.

Inostrani mediji javljaju da se londonski klub uključio u utrku za sjajnog napadača te da ga Frank Lampard želi po svaku cijenu vidjeti na Stamford Bridgeu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interes Chelseaja svakako na ruku ide Interu, jer to može samo dignuti cijenu napadaču, a uz to radije bi ga pustili u London nego da primjerice ode u Napoli ili Juventus.

Icardi je za Inter ugovorom vezan do 2022. godine. Ove sezone je u dresu PSG-a postigao 20 golova u 31 utakmici-

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
Po cemu je to Chelsea engleski velikan?...sta su onda Liverpool i Manchester United?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije