I Fatih Terim pobijedio koronavirus: "Ovo nije bila nimalo lagana bitka"

Lijepe vijesti iz Turske

I Fatih Terim pobijedio koronavirus: "Ovo nije bila nimalo lagana bitka"

E. Čaušević

Turski stručnjak Fatih Terim prošlog mjeseca završio je u bolnici nakon što je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Terim je proveo desetak dana u bolnici nakon što je potvrđeno da je zaražen koronavirusom. No, ovaj 66-godišnji legendarni trener uspio je da i iz ove bitke izađe kao pobjednik.

Naime, turski mediji objavili su da je nakon izlaska iz bolnice Terim bio u kućnoj izolaciji, te da je opravak iz dana u dan bio sve bolji. Bivši selektor Turske otkrio je danas da je pobijedio koronavirus jer je test koji je uradio bio negativan.

"Ovo nije bila nimalo lagana bitka. Mjesec dana sam se borio i želim da podijelim s vama vijest da je moj test na koronavirus danas po prvi put bio negativan. Sve trebate da budete oprezni i da se čuvate najbolje što možete", poručio je Terim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije njega koronavirus je uspio pobijediti i legendarni turski golman Rustu Recber. On je bio nekoliko dana u kritičnom stanju, ali se uspio izvući, te se u potpunosti oporavio od koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi