"Imperator" pozitivan na Covid-19: Ne brinite!

Fatih Terim u bolnici

"Imperator" pozitivan na Covid-19: Ne brinite!

Turska je dugo odolijevala i odbijala prekinuti svoja sportska takmičenja zbog epidemije novog koronavirusa (Covid-19).

Ipak, situacija je polako i u Turskoj postajala sve ozbiljnija i ozbiljnija, pa je tako rastao pritisak i na čelnike tamošnjeg sporta.

Na kraju je ipak odlučeno da se zaustave sportska takmičenja u Turskoj, uključujući i fudbal.

Danas stižu loše vijesti iz turskog fudbala.

Živa legenda turskog fudbala i Galatasarayja, Fatih Terim, je pozitivan na koronavirus.

Popularnom Imperatoru je 66-godina, pa spada u rizičnu grupu. Međutim, trener Galate se odmah oglasio na svom Twitter profilu i poručio da razloga za brigu nema.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Rezultati mog testa na koronavirus bili su pozitivni. U bolnici sam, u dobrim rukama. Ne brinite, čujemo se uskoro", napisao je Terim.

Top Komentari

Crnogorac45
Nakon zadnje utakmice koju su odigrali Terim je zestoko kritikovao Tursku i savez zbog toga sto nije prekinuto takmicenje. E sad ce lijepo svi ostavke da podnesu
3 0
19211921
Sretno legendo!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi