I Hrvoje Miličević produžio ugovor sa FK Sarajevo

Ostaje na Koševu

I Hrvoje Miličević produžio ugovor sa FK Sarajevo

E. Čaušević

FK Sarajevo odlučio je na početku priprema riješiti pitanje igrača kojima ističe ugovor na kraju ove sezone. 

Saradnju sa bordo klubom produžio je i defanzivac Hrvoje Miličević koji je na Koševo stigao početkom ove godine. Ovaj 27-godišnji igrač je u januaru potpisao ugovor do kraja sezone, a klub je odlučio aktivirati opciju produženja saradnje.

Sarajevo je saopštilo na zvaničnoj stranici da je Miličević produžio ugovor na još godinu dana, te je to već peti igrač ovog kluba koji je produžio saradnju s bordo timom u protekla dva dana. Prije njega to su uradili Oremuš, Dupovac, Džafić i Jukić.

"Sretan sam i zadovoljan sam što sam produžio saradnju sa Sarajevom na još jednu godinu. Naravno, ciljevi se znaju i nadam se sada što boljim rezultatima u Evropi", rekao je Miličević nakon potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije prekida lige Miličević je u dresu Sarajeva uspio odigrati tri meča, te je postigao jedan gol i upisao je jednu asistenciju. Ponikao je u dresu Zrinjskog, a igrao je još za Pescaru, Teramo, L'Aquilu i Aktobe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Pomalo sam ljubomoran kad citam ovakve naslove ali ipak mi je drago vidjeti da su komsije uradile pravu stvar dovodjenjem stranog investitora. Svi bi se trebali ugledati na njih. Iskrene cestitke od mene i nadam se da cete ove godine ostvariti sam svih BH zaljubljenika u fudbal i plasirati se u grupne faze.
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi