Mladi Šahinović potpisao profesionalni ugovor za FK Sarajevo

Bio je veoma sretan

Mladi Šahinović potpisao profesionalni ugovor za FK Sarajevo

S. Mlaćo

Polaznik Akademije FK Sarajevo, Muhamed Šahinović, danas je potpisao profesionalni ugovor sa FK Sarajevo.

Šesnaestogodišnji Šahinović nastupao je prethodne sezone za U-17 selekciju FK Sarajevo, te je sačuvao svoju mrežu na 10 od 18 odigranih utakmica. Bio je jedna od glavnih karika u ekipi koja je osvojila titulu Premijer lige u svojoj selekciji. Šahinović ima i 10 nastupa za omladinske selekcije BiH.

"Potpisivanje profesionalnog ugovora sa FK Sarajevo je za mene ispunjenje sna i ne mogu opisati riječima sreću koju osjećam u ovom trenutku. Ovo je za mene jedan veliki razlog da nastavim još više trenirati i napredovati da bih jednog dana i stao na gol voljenog kluba. Iskoristio bi ovu priliku da se zahvalim svim mojim dosadašnjim trenerima, kao i gospodinu Hadžiću, te stručnom štabu FK Sarajevo na pruženoj prilici", kazao je Šahinović.

"Šahinović je velika nada bh. fudbala i FK Sarajevo. Pokazao je odlične partije u prošloj sezoni i mislim da je zaslužio i ovaj profesionalni ugovor. Pred njim je, nadam se, uspješna karijera i ovo je prvi korak ka tome", rekao je Emir Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi