I Ibra je pao u drugi plan kada je legenda ušla u svlačionicu Galaxyja

Ronaldo posjetio američki tim

I Ibra je pao u drugi plan kada je legenda ušla u svlačionicu Galaxyja

Endin Čaušević

LA Galaxy ponovo se našao u centru pažnje nakon što je ovaj klub prije nekoliko sedmica pojačao Zlatan Ibrahimović.

Galaxy je na fudbalsku mapu prije desetak godina stavio David Beckham, a njegovim stopama nedavno je odlučio krenuti i Zlatan Ibrahimović. Nakon dolaska Ibre novinari i kamermani gotovo da ne izlaze iz svlačionice ove ekipe.

Igrači Galaxyja danas su imali posebnu posjetu kojoj se sigurno najviše oduševio Ibrahimović. Šveđanin je ponovo imao priliku da sretne svog idola iz djetinjstva Ronalda koji je danas bio gost ovog američkog kluba. Legendarnom Ronaldu obradovali su se svi igrači, a na videu se vidi da je posebno iznenađen bio bh. fudbaler Baggio Hušidić.

Tokom razgovora s Ibrahimovićem i trenerom Galaxyja Ronaldo se našalio i poručio da ga puste još malo da trenira, te da će biti spreman da se vrati na teren za play-off. Eh, da je barem još jednom vidjeti starog Ronalda u akciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi