I Juventus čestitao Bajram: Na fotografiji Pjanić, Can i Benathia

Stara dama se sjetila praznika

I Juventus čestitao Bajram: Na fotografiji Pjanić, Can i Benathia

Juventus se sjetio muslimana širom svijeta tako što im je preko društvenih mreža uputio čestitku za Bajram.

Kao što je to dobro poznato, muslimani širom svijeta danas slave Kurban bajram, a Juventus se sjetio tog praznika pa je iskoristio fudbalere islamske vjeroispovjesti kako bi uputio čestitku.

Na fotografiji su Miralem Pjanić, Emre Can i Mehdi Benathia uz opis: Sretna proslava svim našim navijačima širom svijeta.

Za kraj dodajmo da je Juventus u 1. kolu Serije A pobijedio Chievo u gostima sa 3:2, a u narednom meču igra protiv Lazija i to na domaćem terenu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
cuj sretna proslava, odlican prijevod
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti