Ma, šta kažeš? Szczesny prognozirao kada će Ronaldo zabiti prvijenac

Golman optimista

Ma, šta kažeš? Szczesny prognozirao kada će Ronaldo zabiti prvijenac

Ha, teža malo italijanska liga, Cristiano, jelde. Tako bi se Ronaldu obratio prosječni nepoštovalac njegovog lika više nego djela, jer djelo je nemoguće ignorisati.

Ronaldo je odigrao solidan debi za Juve, no nije postigao pogodak. Golman Wojciech Szczesny otkrio je toplu vodu i smatra da će se to desiti - uskoro!

“Cristiano Ronaldo je odličan igrač i već je dosta pojačao kvalitetu naše momčadi. Nažalost, nije zabio protiv Chieva, ali uskoro će zabiti svoj prvi pogodak, siguran sam u to.”

“Da bi ostvarili dobru sezonu u Ligi prvaka, prvo moramo biti dobri u prvenstvu. Ako to uspijemo, onda ćemo imati samopouzdanje za dalje.”

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bravo, Wojciech.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
Kako glup clanak. Pa kako je trebao odgovorit na ovo pitanje
19 0
Keno
Ono kad bas vise ne znas o cemu da pises, pa napravis pricu sam
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi