I ko je sada genije?

Navijači Cityja su se ponadali...

I ko je sada genije?

E. Škorić

Pep Guardiola i njegov Manchester City večeras nisu uspjeli da osiguraju naslov prvaka Engleske.

Cityju je bila neophodna pobjeda nad gradskim rivalom Manchester Unitedm na Etihadu za ovjeru titule, ali to se nije dogodilo, pa i pored činjenice da je bilo 2:0 u korist domaćina nakon 45 minuta.

United je u nastavku preko Pogbe (2) i Smallinga došao do preokreta, pa Građanima sada nedostaju još dvije pobjede za matematičko osiguravanje titule.

A taman su se na tribinama Etihada pojavile zanimljive dekoracije i slike na kojima su bili Pep Guardila i Jose Mourinho. Ispod Pepeove je bio natpis "The Genius", a ispod Mourinhove "The Finished One".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ponosni navijači Cityja veličali su djelo Pepa Guardiole, no kao pobjednik izašao je Jose Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi