Nije mogao da odoli: Pogba poslao poruku Guardioli

Nakon priča da ga je Raiola nudio Cityju

Nije mogao da odoli: Pogba poslao poruku Guardioli

Endin Čaušević

Španski stručnjak Pep Guardiola ponovo je "zakuhao" situaciju između njega i menadžera Mine Raiole izjavom da mu je u januaru nudio Paula Pogbu i Henrikha Mkhitaryana.

Guardiola i Raiola nisu baš u dobrim odnosima još od situacije sa Zlatanom Ibrahimovićem u Barceloni, a trener Manchester Cityja sve je zakuhao izjavom da mu je Raiola nudio dvojicu igrača u januaru. Naravno, Raiola je sve brzo demantovao i poručio da nikada oko takvih stvari više ne bi razgovarao sa španskim stručnjakom.

Nakon novog sukoba na relaciji Guardiola-Raiola na Twitteru se oglasio i veznjak Crvenih đavola Paul Pogba. Iako su mu savjetovali da se ne treba petljati u sve to na kraju francuski fudbaler jednostavno nije mogao da odoli. "Šta kažeš", bila je kratka poruka Pogbe uz prigodnu fotografiju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti