Raiola: Pep? Ma kao da bih s njim razgovarao o igračima

Stigao ekspresni odgovor

Raiola: Pep? Ma kao da bih s njim razgovarao o igračima

Edmir Škorić

Poznati italijanski agent Mino Raiola odgovorio je Pepu Guaridoli, koji je na današnjoj presici prije duela sa Manchester Unitedom kazao da su mu u januaru nuđeni Paul Pogba i Henrikh Mkhitaryan.

Prije nekoliko dana je počeo verbalni rat između Guardiole i Raiole, koji je kazao da je "Pep kao čovjek nula, kukavica i obični pas".

Pepa su na današnjoj press konferenciji novinari upitali šta misli o takvim izjavama 'superagenta', a menadžer Cityja je kazao da mu je isti taj Mino Raiola prije samo par mjeseci nudio Paula Pogbu i Henrikha Mkhitaryana.

Nije se dugo čekao na novi odogovor Raiole, koji očigledno ne podnosi Pepa još od vremena kada je ovaj otjerao Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikada nisam razgovarao s Pepom Guardiolom. Ne bih razgovarao s njim o igračima, razgovarao bih sa Manchester Cityjem. Oni su fantastičan klub s fantastičnim menadžerom", poručio je Raiola.

Ovakve stvari samo su dodatno podgrijale atmofseru pred sutrašnji mančesterski derbi na Etihadu, posebno ako se zna da bi Pepov City mogao da osvoji titulu ukoliko pobjedi gradskog rivala.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti