I Lovren je, kao i mnogi, zbunjen: "Kako je među tri, a nije među 11 najboljih?"

Zanimljiva situacija

I Lovren je, kao i mnogi, zbunjen: "Kako je među tri, a nije među 11 najboljih?"

Edmir Škorić

Mohamed Salah je bio među tri najbolja igrača svijeta u protekloj sezoni, ali je Luka Modrić ipak osvojio nagradu FIFA The Best.

Salahu je pripala nagrada za najljepši gol u sezoni, a zanimljivo da ga nije bilo u idealnom timu (11 najboljih) iako je recimo bio nominovan među trojicom kandidata za titulu najboljeg.

Mnogi su ostali zbunjeni kada su vidjeli da Salaha nema među 11 najboljih igrača svijeta, a to je zasmetalo i njegovom saigraču Dejanu Lovrenu.

"Među najbolja tri igrača svijeta, no nije dovoljno dobar za najboljih 11?", napisao je hrvatski reprezentativac uz fotografiju na kojoj ruča sa Salahom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

madr1dist4
Kurtoa najbolji golman, a nije među 11. Onda i ovo za Salaha. Dosta je nelogicnosti bilo na ovom izboru. Pa i izbor za gol godine je nelogican.
14 1
dadopd
Svako zna da je Bejlov najbolji gol.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi