I Milan se uključio u utrku za Lozana

Meksikanac zaludio velikane

I Milan se uključio u utrku za Lozana

Najbolji nogometaš PSV-a Hirving Lozano mogao bi ove zime okončati svoju epizodu u timu iz Eindhovena.

Meksikanac je najprije oduševio nastupima na Svjetskom prvenstvu, a sjajnu formu je prenio i u PSV, za koji je ove sezone na 17 utakmica u Eredivisiji postigao 11 golova i pritom sedam puta asistirao.

Jasno je kako će PSV teško zadržati Lozana u svojim redovima, a Tuttosport piše kako je za njega sada interes pokazao Milan, čiji su čelnici spremni ponuditi 40 miliona eura na ime obeštećenja.

Za Lozana se pored Milana interesuje i Barcelone, štaviše i sam nogometaš je potvrdio da je postaojao kontakt i da bi za njega ispunjenje snova bilo zaigrati na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lozano, podsjećamo, ima ugovor sa PSV-om do 2023. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi