I Petrović pojačao Rudar Prijedor

Cilj je Premijer liga BiH

I Petrović pojačao Rudar Prijedor

Novo rukovodstvo Rudar Prijedora sklapa tim koji će ovom klubu ponovo vratiti premijerligaški status.

U redove prvoligaša iz Republike Srpske dosad je stigao veliki broj novih fudbalera, a rubrika 'dolasci' brojnija je i za Ognjena Petrovića koji će osnažiti konkurenciju u defanzivnoj liniji.

Petrović ima 21 godinu i u prijedorski tim dolazi iz Kozare, a kroz dosadašnju karijeru još je nastupao za Borac iz Banjaluke u kojem je ujedno i ponikao.

"Sretan sam zbog dolaska u Rudar. Ambicije su visoke u narednoj sezoni, kvalitetno smo se pojačali i vjerujem da ćemo ostvariti što smo zacrtali", rekao je, između ostalog, Petrović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Rudar su prethodno, podsjetimo, stigli Ognjen Jaćimović, Aleksandar Malbašić, Mihajlo Savanović, Slaviša Maksimović, Novica Petrović, Andrej Pavlović i Predrag Zekanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi