Nekoliko novih imena u Rudar Prijedoru
Foto: rudar-prijedor.com

Cilj je Premijer liga

Nekoliko novih imena u Rudar Prijedoru

FK Rudar Prijedor u narednu sezonu ulazi s ciljem da se domogne plasmana u Premijer ligu BiH.

Novo rukovodstvo Rudara odmah na startu najavilo je visoke ambicije, a da nisu u pitanju 'prazne priče' potvrđuju svakako i konstantni dolasci u prijedorski tim, koji će biti jedan od glavnih kandidata za viši rang.

Na prvom treningu Rudara pojavit će se tako nekoliko novih lica, tačnije Ognjen Jaćimović, Aleksandar Malbašić, Mihajlo Savanović, Slaviša Maksimović, Novica Petrović, Andrej Pavlović, a blizu dolaska je i mladi Predrag Zekanović koji je posljednju sezonu proveo u Zvijezdi 09.

"Sutra bih trebao završiti sve sa Rudarom", potvrdio nam je Zekanović za kojeg se također interesovao i Velež.

Rudar također ima i planove glede infrastrukture. Cilj je postaviti novu travu na glavni teren, kao i plastinu na pomoćni, a u planu su još uređene atletske staze, kao i izgradnja semafora...

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ranije je saopšteno da će s trenerske klupe Rudar naredne sezone voditi Igor Janković.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Nidje nijednog balije u kod genocidasa prijedorcana
0 1
Fce
Red bi bio 48 g kako je napravit nije ulozeno ni marke U svijet na ovakvim stadionima ni cobani ne igraju lopte
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi