"I pored svega što se desilo Neymara čekamo raširenih ruku u Barceloni"

Rakitić o eventualnom povratku Brazilca

"I pored svega što se desilo Neymara čekamo raširenih ruku u Barceloni"

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar prošlog ljeta napustio je Barcelonu i odlučio je da potpiše za PSG, ali prema pisanju tamošnjih medija nije baš sretan u ekipi iz Pariza.

Neymara su svim silama pokušali nagovoriti u Barceloni da ostane u klubu, ali je Brazilac bio odlučan da ode u PSG. Njegov cilj je da s PSG-om osvoji Ligu prvaka, ali i da osvoji prvu Zlatnu loptu u karijeri. No, san o Ligi prvaka je prekinut nakon što je Real Madrid izbacio francuski tim u osmini finala.

Iako je Neymar povrijeđen i nalazi se van terena, mediji u Španiji prenijeli su prije nekoliko dana da je otkrio svojim prijateljima da se želi vratiti u Barcelonu. Ova vijest je iznenadila navijače katalonskog kluba, no sigurno je da ne bi imali ništa protiv njegovog povratka, što je potvrdio i Ivan Rakitić.

"U kontaktu sam s Neymarom, ali mi nije ništa rekao vezano za vaše špekulacije. Za njega su vrata uvijek otvorena u ovom klubu i sigurno je da bismo ga dočekali raširenih ruku. Ne samo što smo dobri prijatelji, već zbog toga što je on sjajan fudbaler", rekao je Rakitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi