I povratnik u Premijer ligu riješava igračku križaljku

Ne žele biti "slučajni prolaznik"

I povratnik u Premijer ligu riješava igračku križaljku

Admin Čaušević

Fudbalska sezona u BiH se nije završila na terenu, međutim i da se nastavila FK Krupa bi se sigurno vratila u Premijer ligu BiH. 

Klub iz kanjona Vrbasa se ekspreno vratio u bh. elitu. U prvom mandatu definitivno Krupa je bila pravo osvježenje, a sigurno i sada ne žele biti "slučajni prolaznik".

Krupa će u narednom periodu riješavati igračku križaljku. Većina nositelja igre će ostati, a sigurno će biti i odlazaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipu je danas napustio Ranko Dekić koji je otišao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora. Defanzivac odlazi nakon dvije godine i pet odigranih mečeva u prošloj sezoni.

Inače, prema nezvaničnim informacijama Krupa bi pripreme za novu sezonu trebala početi 17. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi