I Repeša pozvao Sutona!?
Na spisku dvije reprezentacije: Goran Suton

Selektor Hrvatske objavio spisak

I Repeša pozvao Sutona!?

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Jasmin Repeša objavio je širi spisak igrača koji će biti u kombinacijama za nastup na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Repeša je na spisak uvrstio i Sarajliju Gorana Sutona, zvijezdu NCAA ekipe Michigen State, koji se također nalazi i na spisku selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensura Bajramovića.

Listu igrača koji će biti pozvani na pripreme Repeša će objaviti nakon Mediteranskih igara, a na EP će putovati 12 igrača.

Repeša je na spisak uvrstio slijedeće igrače: Zoran Planinić (CSKA Moskva), Marko Popović (Uniks Kazan), Roko-Leni Ukić (Toronto), Davor Kus (Cibona), Marin Rozić (Cibona), Marko Tomas (Real Madrid), Damjan Rudež (Union Olimpija), Nikola Prkačin (Cibona), Krešimir Lončar (Uniks Kazan), Marko Banić (Bilbao Basket), Sandro Nicević (Benetton), Nikola Vujčić (Olympiakos), Mario Kasun (Efes Pilsen), Ante Tomić (Zagreb), Drago Pašalić (Bilbao), Krunoslav Simon (Zagreb), Jakov Vladović (Zagreb), Rok Stipčević (Zadar), Mario Stojić (Menorca), Goran Suton (Michigan State), Damir Markota (Bilbao), Tomislav Zubčić (Cibona), Mario Delaš (Split CO), Damir Rančić (Zadar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti