I Sky Sport izvještavao o novom Spahićevom incidentu

Verbalno napao Lewisa Holtbyja

I Sky Sport izvještavao o novom Spahićevom incidentu

Edmir Škorić

I ugledni Sky Sport je u današnjim vijestima govorio o "slučaju Spahić".

Emir Spahić je, podsjetimo, dospio ponovo u centar pažnje jer je u svlačionici HSV-a, na poluvremenu utakmice protiv Bayerna, rekao suigraču Lewisu Holtbyju da ušuti jer će ga razbiti.

Prethodno je Holtby prekinuo motivacioni govor trenera Brune Labbadije i od igrača zatražio da zajedničkim snagama pokušaju da naprave nešto više u nastavku.

Njemački mediji također tvrde da se Spahić "zakačio" i sa Matthiaso Ostrzolekom, te Nicolaijem Mullerom, a ekipa Sky Sporta snimala je dio  HSV-ovog treninga. Spahić djeluje mirno na snimku, no vidjet ćemo hoće li imati posljedice zbog svog čina.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nedavno je Spahić imao fizički obračun s redarima na stadionu u Leverkusenu, zbog čega je izbačen iz ekipe Bayera, pa je zatim potpisao za HSV kao slobodan igrač. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti