I to je moguće: Gošće u Mostar doputovale sa osam putnika, susret prekinut u 57. minuti
Pomalo nevjerovatne scene iz Mostara. Gošće doputovale sa osam nogometašica, u 57. minuti susret prekinut kada su na terenu ostale sa samo njih šest. Susret će biti registrovan 8:0 za Mostarke

Nevjerovatne scene sa meča 7. kola Premijer ženske lige BiH

I to je moguće: Gošće u Mostar doputovale sa osam putnika, susret prekinut u 57. minuti

S. Mlaćo

Pomalo nevjerovatan slučaj desio se jučer u duelu 7. kola Premijer ženske lige BiH između Emine iz Gradine iz Srebrenika. 

Domaće su 53. minute vodile čak 8:0, što i nije iznenađenje s obzirom da su gošće doputovale sa osam igračica, te bez trenera, službenog predstavnika, tačnije njihova klupa je u jučerašnjem meču bila prazna.

Na poluvremenu je jedna igračica gostiju ostala u svlačionicu, pa su gošće istrčale sa sedam nogometašica, a u 53. minuti povrijedila se golmanica Aida Avdić koja nije mogla nastaviti meč.

"U 53. minuti gostujuća igračica sa brojem 13 koja je ujedno i vratar ekipe, žali se na povredu lumbalnog dijela kičme, pri čemu ostaje ležati izvan terena za igru iza poprečne linije. Po isteku 3 minute, te kontatacije ljekara, da pomenuta igračica nije u stanju da nastavi igru, sudija je označio kraj utakmice. S obziro na to da je gostujuća ekipa ostala sa šest igrača na terenu, kontataujem da je utakmica prekinuta u 57-oj minuti pri rezultatu 8:0 (8:0). Gosti i službena lica korektno dočekani i ispraćeni od strane domaćina", stoji u izvještaju delegata Darie Čirković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi