I to smo doživjeli! Sudija u Srbiji prekinuo meč zbog sramotnog skandiranja navijača Partizana

Nakon što su se oglušili na prvo upozorenje glavnog sudije

I to smo doživjeli! Sudija u Srbiji prekinuo meč zbog sramotnog skandiranja navijača Partizana

S. Pašalić

Vojvodina je u 30. kolu Super Lige Srbije na svom terenu savladala Partizan sa 3:2.

Domaći su poveli već u 3. minuti golom Matića, a duboko u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Partizan je golom Tošića izjednačio na 1:1.

U 56. minuti meč je prekinut zbog sramotog skandiranja navijača Partizana. Iako je sudija prvo dao upozorenje koje je spiker na stadionu prenio navijačima Partizana, to ipak nije urodilo plodom pa se skandiranje i dalje nastavilo.

Sudija je zatim prekinuo utakmicu, a nakon kraćeg prekida igrači su se vratili na teren i nastavili igrati. Vojvodina je golovima Matića i Gajića stigla do vodstva od 3:1, da bi Ivanović postavio konačnih 3:2.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, sporna pjesma pod nazivom "pola Mađar, pola ustaša" je dio uobičajenog repertoara navijača Partizana u utakmicama protiv Vojvodine, a Beograđani su pravili nerede i prije početka ove utakmice gdje je bilo desetine povrijeđenih.

Top Komentari

Šargan
Zlo kipi iz njih
8 0
infinity2612
Ovi srbi sami protiv sebe rade...kako je to nevjerovatno...jedan veliki narod postaje mizeran, postaje mali, postaje nebitan...nacionalizam ih unisti
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi