Savo Milošević porazom startao na klupi Partizana

Zakarić odigrao 20 minuta

Savo Milošević porazom startao na klupi Partizana

S. Grebović

Fudbaleri Partizana su današnjim porazom od Napretka (1:0) vezali četvrti uzastopni poraz u Superligi Srbije. 

Partizan je nakon serije loših rezultata smjenio Zorana Mirkovića sa pozicije šefa struke i imenovao legendarnog Savu Miloševića, ali ni to nije bilo dovoljno za prekid crne serije.

Poslije mirnog početka utakmice, prava uzbuđenja su uslijedila su u 18. minuti, kada je Napredak uspio da povede iz prve prave prilike. Aksentijević je pred kaznenim prostorom crno-bijelih odložio loptu za Ivana Đorića koji sa nekih 17 metara loptu šalje u lijevi ugao gola Vladimira Stojkovića i to je 1:0 za Napredak.

U nastavku inicijativa Partizana, koji u 57. minutu preko Tošića uspjeva da iznudi kazneni udarac, ali, šut Ricarda Gomesa sa bijele tačke zaustavio je golman Napretrka.

Do kraja je Milošević posegnuo za izmjenama. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić je u 70. minuti zamjenio Zorana Tošića, ali gosti do kraja nisu uspjeli da nađu put do mreže Kruševljana.

Partizan je tako ovim porazom ostao na četvrtoj poziciji Superlige Srbije sa čak 27 bodova manje od najvećeg rivala, Crvene Zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi