I u Bangladešu slave pobjedu Argentine

Gaučosi svugdje imaju fanove

I u Bangladešu slave pobjedu Argentine

Argentinci su se na jedvite jade uspjeli plasirati u osminu finala Svjetskog fudbalskog prvenstva.

Gaučosi su u duelu s Nigerijom nepovoljan rezultat imali sve do samog finiša utakmice, a meč je na kraju riješio čovjek u koga je malo ko vjerovao da će izrasti u junaka. U posljednjoj utakmici grupne faze Marcos Rojo je matirao golmana Nigerije i zakazao derbi osmine finala sa Francuskom.

Pobjeda Sampaolijevih izabranika s oduševljenjem je dočekana i u Bangladešu. Na društvenim mrežama se pojavio videozapis na kojem se vidi kako je po završetku utakmice nekoliko desetina navijača izašlo na ulice i proslavilo pobjedu važnu Argentine.

Očito je kako Gaučosi imaju svugdje svoje fanove...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije