I veliki Leo Messi se raduje zbog povratka fudbala

La Liga prekinuta od početka marta

I veliki Leo Messi se raduje zbog povratka fudbala

Prva zvijezda Barcelone i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Messi kaže kako je karantin u Španiji proteklih sedmica bio težak, ali da je ostao u dobroj fizičkoj spremi.

Podsjetimo, La Liga se ne igra već duže od dva mjeseca, ali pozitivna strana je ta da su se igrači vratili treninzima prije nekoliko dana.

Među onima koji su konačno izašli iz izolacije i počeli individualne treninge u trening centru je Lionel Messi.

Za sebe kaže kako je u dobroj formi jer je proteklih sedmica vježbao kod kuće.

"Fizički se osjećam dobro, trenirao sam kod kuće proteklih mjeseci i mislim da mi je to mnogo pomoglo", kazao je Messi, prenosi Marca:

"Kućna izolacija je vrlo teška, ali ako imate pored sebe djecu i suprugu onda postoje trenuci u kojima možete uživati".

Dodaje kako se raduje povratku fudbala.

"Lično se radujem povratku fudbala, čak i ako znamo da će sve biti dosta čudno bez ljudi na tribinama".

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barceloninoj ekipi nije pronađen ni jedan pozitivan slučaj na Covid19 tokom testiranja i fudbaleri su se prošlog petka vratili u trening centre kako bi počeli s individualnim treniranjima. Grupni treninzi u Španiji bit će mogući iduće sedmice.

Barcelona je trenutno lider u La Ligi s dav boda više od Reala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti