I više od ljubavi: Veznjak Fulhama je pokazao šta znači biti vjeran klubu

Produžio je ugovor unatoč ispadanju u Championship

I više od ljubavi: Veznjak Fulhama je pokazao šta znači biti vjeran klubu

E. Škorić
Teme:

Fulham je ispao iz Premier lige, no nisu svi odmah digli ruke od ovog kluba.

Iako je za očekivati da će većina igrača "napustiti brod koji tone", veznjak Tom Cairney je odlučio da ostane, pa je potpisao novi ugovor s Fulhamom.

On je dogovorio nastavak saradnje do ljeta 2024. godine, a u klub je stigao 2015. godine. Do sada je sakupio čak 161 nastup i postigao 28 golova uz 24 asistencije za ovaj tim.

Ući će u povijest kao prvi igrač Fulhama koji je postigao gol na Wembleyju,a kazao je kako je presretan jer ostaje na Craven Cottageu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nevjerovatan je osjećaj, želim dugo da ostanem i nadam se da ću ovdje završiti karijeru. Ovo je moja kuća. Nigdje drugo sebe ne vidim. Želim da vratim Fulham u Premier ligu, izjavio je Cairney.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi