Iako je igrač Barcelone mora odraditi probu

Mathieu u Sportingu

Iako je igrač Barcelone mora odraditi probu

E. Čaušević

Francuski fudbaler Jeremy Mathieu ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti redove Barcelone.

Mathieu je prije tri godine stigao na Nou Camp iz Valencije, ali se u prethodne dvije sezone nije baš naigrao. Jasno je da će francuski fudbaler napustiti Barcelonu ovog ljeta, no nema baš mnogo klubova koji su zaiteresovani da ga dovedu.

Zanimljivo je da je Mathieu jutros otputovao u Lisabon, te da je se priključio treninzima Sportinga. No, ono što je sve iznenadilo jeste da francuski defanzivac neće odmah dobiti ugovor, već da prvo mora odraditi probu koja će trajati tri sedmice.

Nakon što mu proba završi čelnici kluba će donijeti odluku da li će Mathieu ostati u Sportingu. Iako je igrač velike Barcelone očito ni to ne može pomoći ovom fudbaleru da bez probe potpiše za portugalski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi