Iako je igrao za oba tima Ronaldo zna za koga će navijati u El Clasicu

Veliki okršaj Barce i Reala

Iako je igrao za oba tima Ronaldo zna za koga će navijati u El Clasicu

E. Čaušević

Jedan od najvećih derbija svijeta između Barcelone i Real Madrida igra se večeras na Camp Nou u okviru polufinala Kupa Kralja.

Barcelona i Real će u februaru odigrati čak tri utakmice jer se pored dvomeča u Kupu Kralja sastaju i u španskom prvenstvu. U prvom meču ove sezone Barca je ponizila Real sa 5:1, ali će kraljevski klub sada imati šansu da im se osveti za taj poraz.

Prvi duel ljutih rivala igra se večeras u Barceloni i sigurno da će ovaj meč biti u centru pažnje fudbalske javnosti. Pred ovu utakmicu oglasio se i legendarni Ronaldo koji je jedan od rijetkih fudbalera da je imao priliku igrati i za Barcu i za Real Madrid.

Brazilski napadač je u Barceloni odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri, ali nakon samo godinu dana prešao je u Inter. U Real Madridu je igrao nešto duže i nije čudno što je pred ovu utakmicu izjavio da će navijati za kraljevski klub.

"Očekujem odličnu utakmicu jer su mečevi Barce i Reala nešto najbolje što vam svijet fudbala može ponuditi. Atmosfera pred utakmicu je sjajna i uvjeren sam da nas čeka spektakularan okršaj u El Clasicu u kojem nikad nema favorita. Imam posebnu historiju s Real Madridom i nadam se da će oni večeras pobijediti", rekao je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balans
Barca-Real 4:1
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi