Iako mu je propao transfer u Valenciju, Rafinha ipak ide iz Barcelone
Rafinha ide na posudbu u Celtu

Ipak u posljednji tren napušta Camp Nou

Iako mu je propao transfer u Valenciju, Rafinha ipak ide iz Barcelone

S. Pašalić

Kako prenosi španska Marca, Barcelona je postigla dogovor sa Celtom oko transfera Rafinhe Alcantare.

Navodi se da je još samo ostalo da dva kluba pripreme ugovore prije nego što stvar bude i zvanično potvrđena, a Rafinha prije toga treba potpisati novi ugovor sa katalonskim klubom.

Brazilcu trenutni ugovor ističe narednog ljeta, ali Barcelona ga ne želi pustiti besplatno pa je zato željela da on potpiše novi ugovor i zatim ode na posudbu u Celtu, a klub iz Viga će imati opciju da ga otkupi za 10 miliona eura.

Valencia je tokom ljeta željela dovesti Rafinhu, ali nije uspijevala postići dogovor sa katalonskim klubom, a jučer je objavljeno da je klub sa Mestalle i zvanično odustao od dovođenja 26-godišnjeg igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rafinha je propustio veći dio prošle sezone zbog teške povrede, a prije nekoliko sedmica se potpuno oporavio i igrao je u sve tri utakmice Barcelone u La Ligi ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Hajd nek’ se sta pozitivno desi i u Barsi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi