Iako nisu na SP-u, kladionice još uvijek cijene Zmajeve

BiH favorit protiv Bugarske

Iako nisu na SP-u, kladionice još uvijek cijene Zmajeve

Kladionice još uvijek vjeruju fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, bez obzira na to što Zmajevi nisu 'odletjeli' na posljednja dva velika takmičenja. 

Naša nacionalna selekcija će za dva dana u bugarskom Razgradu odigrati prijateljski susret protiv reprezentacije Bugarske, a kladionice na tom susretu naš tim stavljaju u poziciju favorita.

Ukoliko u MOZZART kladionice uplatite 1 KM na pobjedu bh. tima, možete dobiti 2,25 KM, dok je koeficijent na pobjedu domaće ekipe 3,30. Ako, ipak, mislite da neće biti pobjednika, odnosno da će susret završiti neriješenim rezultatom, imate ponuđenu kvotu od 3,00. Sve kvote u MOZZART kladionici na ovaj susret možete pogledati na OVOM linku.

Podsjetimo, ova utakmica je na rasporedu u petak od 18.00 sati po našem, odnosno u 19.00 po tamošnjem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi