Iako rijetko kad igra, Rade Krunić je bezbijedan u januarskom prelaznom roku

Milan nema namjeru prodati ni jednog igrača

Iako rijetko kad igra, Rade Krunić je bezbijedan u januarskom prelaznom roku

Ekipa Milana i na otvaranju ove sezone igra jako loše.

Rossoneri se nakon sedam odigranih utakmica nalaze tek na 13. poziciji sa samo devet osvojenih bodova, a ceh je platio trener Marco Giampaolo.

On je prije nekoliko dana dobio otkaz, a na njegovo mjesto uprava na čelu sa Bobanom i Maldinijem postavila je Stefana Piolija.

Mnogi su očekivali da će Milan u januaru praviti određene promjene kada je u pitanju i igrački kadar, ali to se prema pisanju Tutttomercatoweba neće dogoditi.

Pomenuti izvor prenosi kako Rossoneri nemaju namjeru u januarskom prelaznom roku prodati nijednog fudbalera iz prvog tima što samim tim znači da je i bh. reprezentativac Rade Krunić na sigurnom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Krunić je ljetos stigao u Milan ali do sada je upisao samo jedan nastup i to protiv Fiorentine kada je odigrao 45 minuta. Ipak, bez obzira na to što do sada nije uživao veliko povjerenje trenera, uprava Milana očito vjeruje u nekadašnjeg veznjaka Empolija, a i novi trener bi mu vjerovatno trebao pružati više šansi za igru.

Naravno, to što Milan neće prodavati igrače ne mora značiti da ih neće dovoditi, a jedan od onih koji se dovode u vezu sa crveno-crnima je Mario Mandžukić. Neki italijanski mediji čak prenose kako je posao blizu realizacije...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi